Mijn missie als mens/therapeut is de ander een aanreiking te geven zoals mijn bedrijfsnaam zegt: Just the Touch, om het zelfherstellend vermogen in jou aan te raken en te stimuleren. Dit doe ik met behulp van Shiatsumassage, Bloesemremedies, Aromatherapie, Aura-Soma Kleurenpunctuur.

Ik heb zelf in mijn leven aanreikingen van therapeuten nodig gehad, en ook nu om mijn zelfherstellend vermogen te stimuleren, met andere woorden, zo lang mogelijk sterk en vitaal te blijven en te groeien op mijn pad. De opleidingen in verschillende natuurgeneeswijzen hebben mij gemaakt tot mens wie ik nu ben en kan ik als therapeut een aanreiking geven om jou te helpen op jouw weg naar vitaliteit zowel fysiek als mentaal.

Waarom doe ik dit en waarom ben ik therapeut ?

Als kind voelde ik al mededogen/empathie voor mens en dier en liefde voor de natuur. Ik zorgde met toewijding voor mijn knuffeldieren en poppen die iedere avond bij mij in bed lagen en had ik zelf bijna geen plaats.

Ik kan mij herinneren dat ik als 5 jarig meisje geëmotioneerd raakte toen ik hoorde over de treinramp in Harmelen in 1962, en ik aan tafel onder het eten ineens op de stoel ging staan en een bijbels liedje begon te zingen voor de mensen die omgekomen waren en de gewonden. Ik voelde mee met het verdriet.

Later heb ik in verschillende cursussen o.a. Intuitieve Ontwikkeling geleerd te scheiden welke emoties van mij zijn en van die ander door er een denkbeeldige grens tussen te zetten zodat ik niet de hele wereld in mijn rugzak heb mee te dragen. Omdat empathie, gehoord en gezien worden in mijn praktijk een must is luister ik naar jouw verhaal/probleem en geef ik jou vanuit mijn opgedane kennis in mijn opleidingen en eigen levenservaringen een aanreiking ‘Just the Touch’ tot inzichten, groei en vitaliteit, zowel fysiek als mentaal.